Mj-jackson.nl
Home » Nieuws » Conrad Murray houd zijn onschuld vol

Conrad Murray houd zijn onschuld vol

--------

Ik heb de site een tijdje niet meer geüpdated met het laatste nieuws, maar nu ben ik er weer en ik zal de site weer bijhouden.

--------

Conrad Murray, de lijfarts van Michael Jackson, blijft volhouden dat hij onschuldig is. Dinsdag heeft Conrad Murray onder ede gezegd dat hij een onschuldig man is.

De advocaten van Murray hebben veel vertrouwen in de rechtzaak: "We gaan niet voor een schikking. Ik denk dat we een sterke zaak hebben", zei één van de mannen.

Het is nog iet helemaal duidelijk wat de verdedigingsstrategie is. Tijdens de voorbereidende verhoren heeft de verdediging zich in gehouden.

De advocaten zeggen dat Michael Jackson zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen dood, omdat Michael Jackson, nadat Murray Michael propofol had gegeven, nog een keer naar het middel greep.

Murray en zijn advocaten stuurden aan op een snelle rechtsgang. "Dr. Murray heeft 22 maanden moeten wachten. Hij is blij dat hij eindelijk zijn kant van het verhaal kan vertellen."

Voor de zaak rondom de dood van Jackson van start gaat, vindt er nog een pro-formazitting plaats. Op 7 februari wordt onder meer besloten of cameraploegen vanuit de rechtszaal verslag mogen doen van de zaak.

Michael Jackson stierf op 25 juni 2009 in Los Angeles. De 50-jarige zanger, die aan de vooravond van een groots afscheidstournee stond, overleed als gevolg van een overdosis propofol.

Jackson gebruikte het verdovende middel, dat in ziekenhuizen wordt gebruikt als narcosemiddel, vanwege chronische slaapproblemen. Conrad Murray is vooralsnog de enige verdachte.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb