Mj-jackson.nl
Home » Nieuws » Michael Jackson: The Experience wordt zeer goed verkocht

Michael Jackson: The Experience wordt zeer goed verkocht

Er zijn wereldwijd al 2 miljoen exemplaren van de Michael Jackson-game Michael Jackson: The Experience verkocht. En er zullen zeker nog meer exemplaren verkocht gaan worden, want op 14 april verschijnt de game ook voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

”Michael Jackson The Experience is wereldwijd een hit en biedt fans de game waar ze op hadden gehoopt,” aldus Yves Guillemot, topman van Ubisoft. ”Als leider in het dansgamegenre hebben onze teams enthousiast gewerkt om een ervaring te creëren die de magische werelden van Michael Jackson’s clips en optredens doet herleven.”

”We kijken er naar uit om Michael Jackson: The Experience naar de Kinect van de Xbox 360 en de PlayStation Move te brengen, zodat een nog groter publiek samen met hun vrienden en familie kan genieten van de game.”

Ook nieuw bij de Kinect en de PS3 versies zijn de volgende liedjes: Blood On The Dane Florr en I Just Can't Stop Loving You, samen met andere liedjes die over een tijdje bekend zullen worden gemaakt. Er zou ook een nieuw heel moeilijk level zijn toegevoegt aan het spel.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.