Mj-jackson.nl
Home » Nieuws » Ruzie bij de familie Jackson

Ruzie bij de familie Jackson

Ook binnen de familie zijn er flink wat problemen. Zo heeft moeder Katherine het aan de stok gekregen met haar schoondochter Alejandra, die zich door broers Randy én Jermaine liet bezwangeren.

Alejandra en haar kinderen hebben het landgoed van de Jacksons moeten verlaten na het incident met het pistool dat kleinzoon Jaffar vorig jaar afvuurde. Katherine had het al druk genoeg met de zorg over Michaels kinderen Paris, Blanket en Prince en vond dat Alejandra en haar vier kinderen konden vertrekken...

Katherine was nog bereid haar schoondochter een huis te bieden als zij beloofde nooit een boek te schrijven over haar ervaringen met de Jacksons. Maar dat gaat onze Alejandra te ver. Ze is na een korte vakantie in Japan zelfs gewoon weer bij de Jacksons ingetrokken.

Katherine is ten einde raad en stapt naar de rechter om het gezelschap haar huis uit te krijgen.

BEKIJK HIER HET DOCUMENT

BEKIJK HIER DE PAGINA'S UIT HET DOCUMENT

Reactie plaatsen

Reacties

Beheerder van de site
11 jaar geleden

@Jakob

Bedankt voor je reactie,
Nee elke familie heeft wel eens ruzie, maar soms kan een ruzie uit de hand lopen zoals dat hier is gebeurt en dan wordt er zelfs een rechtzaak aangespannen om de betreffende persoon uit huis te krijgen...

De Beheerder van de site.

Jakob
11 jaar geleden

Eerlijk gezegd vond ik het helemaal niet slim om de hele familie bijeen te doen! Dat gaat toch sowieso nooit helemaal goed?!

Maak een Gratis Website met JouwWeb