Home » Nieuws » Mark Geragos vraagt misschien om de nieuwe advocaat van het team van Conrad Murray te verwijderen

Mark Geragos vraagt misschien om de nieuwe advocaat van het team van Conrad Murray te verwijderen

De advocaat die Michael Jackson heeft geholpen met het proces in 2005 over het vermeende kindrmisbruik wil nu misschien naar de rechter in Los Angeles stappen, om te voorkomen dat nog een advocaat word toegevoegt aan het juridische team van Conrad Murray.

Nareg Gourjian gaat de krachten bundeleln met Conrad Murray's advocaten Ed Chernoff en Michael Flanagan, zij zijn zih aan het voorbereiden om Canrad Murray tijdens het proces te verdedigen, te beginnen op 25 maart. Gourjian is een voormalig medewerker van Mark Geragos.

Hier ligt het probleem. Gourjian hielp ook bij de verdediging van Michael Jackson ten tijde van het vermeende kindermisbruik en wonnen dit proces in 2005.

Gregaros is zo bezorgd dat een man van zijn tema, die de persoonlijke informatie van Michael Jackson kent nu de man gaat verdedigen die waarschijnlijk Michael Jackson heeft gedood. “Mark is concerned about the conflict of interest because Nareg worked on Michael’s molestation defense,” zei een bron. “Nareg was privy to details about Michael Jackson’s life that were never made public.”

“This is very, very bothersome to Geragos. Mark is considering filing paperwork with Los Angeles Superior Court Judge Michael E. Pastor stating he believes there is an obvious conflict of interest. Nareg knows that Mark is concerned about this.”

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.