Home » Nieuws » Rechtzaal update: Aanklager zegt dat de verdediging geen informatie deelt en vraagt om uitstel

Rechtzaal update: Aanklager zegt dat de verdediging geen informatie deelt en vraagt om uitstel

Een aanklager vroeg donderdag of de rechtzaak rond Conrad Murray uitgesteld kon worden, omdat de verdediging geen informatie deelde over de zaak.

Los Angeles County Superior Court Judge Michael Pastor liet de rechtzaak gepland op 24 maart gewoon op zijn plaats, maar hij herrinerde advocaten eraan dat zij kunnen worden beboet of uitgesloten van het horen van getuigen indien zij niet aan de wettelijke verplichtingen voldoen over de materialen. “Dr. Murray is entitled to have a speedy trial, but it’s not trial by lack of information,” zei Pastor.

Deputy Dist. Atty. Deborah Brazil klaagde dat met slechts één maand voor het proces, Murray's advocaten niet een rapport of aantekening hebben overhandigd over de getuigenis van dr. Paul White.

De verdediging in de rechtbank heeft gezegd dat White, een Dallas anesthesist, een expert in propofol, de belangrijkste getuige is. Maar de advocaat van de verdediging J. Michael Flanagan zei dat de deskundige geen rapport had opgesteld en zijn bevindingen niet mondeling had verteld. In deze bevindingen, zei Flanagan, stond dat Michael verslaafd was aan Demerol en dat Murray niet de oorzaak was van de dood van Michael Jackson.

Pastor drong aan op Murray's advocaten voor meer informatie over de getuigenis van White om te kunnen vervolgen. “I’m just finding it very difficult to believe that a renowned forensic expert in any subject is going to take the stand without having documentation in front of him,” zei de rechter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb