Mj-jackson.nl
Home » Nieuws » Michael Jackson Estate: Het Behind The Mask project is live!

Michael Jackson Estate: Het Behind The Mask project is live!

Je kunt nu ook online deelnemen aan het Bihind-The-Mask-project!!

Hier kun je deelnemen: http://behindthemask.michaeljackson.com/

Dit staat op de site van het Behind The Mask project:

Of je nu rekwisieten of achtergronden filmt, zelf een instrument bespeelt of zingt, dit is je kans om aan een video mee te werken, niet zomaar een video maar eentje voor een nummer van de 'King of Pop', Michael Jackson. Ons doel is om materiaal te verzamelen van over heel de wereld en zo op een creatieve manier zoveel mogelijke mensen in de video te laten verschijnen.

De kwaliteit van de video is niet zo belangrijk voor ons. Wat we willen zien is enthusiasme. Moeite. Liefde. Ongeacht hoe oud je bent of over wat voor type camera je beschikt, iedereen kan deelnemen en we zullen alles bekijken wat we ontvangen. Duizenden zullen deelnemen. Velen zullen geselecteerd worden.

Het is heel gemakkelijk. Kies eerst de rol die je wil spelen. Dan krijg je een reeks storyboards voorgeschoteld waaruit je kan kiezen. Deze storyboards zullen tonen naar welke soort beeld we op zoek zijn en vanuit welke hoek. Om ervoor te zorgen dat het allemaal voldoende samanhangt, zullen we goed samen moeten werken. Probeer daarom zo goed mogelijk aan het storyboard vast te houden. Als je zelf een geweldig idee hebt voor een op

- THE “BEHIND THE MASK” TEAM

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb