Mj-jackson.nl
Home » Nieuws » Binnenkort een nieuwe Michael Jackson plaatjes roman

Binnenkort een nieuwe Michael Jackson plaatjes roman

Michael Jackson, de Black Eyed Peas en Britney Spears zijn een paar van de artiesten die worden tentoongesteld in een nieuwe release van Fame biografie plaatjes romans, te starten deze maand.

Selena Gomez en Taylor Lautner zullen ook in de in de line-up zijn van de special edition strips, die eerder verschenen publicaties bevatten samen met extra illustraties, verhalen en nieuwe covers aan elke editie, waarmee een editie zo'n 40 pagina's zal worden. Elk nummer kost 7.99 dollar en zal beschikbaar zijn in de meest traditionele boekhandels zoals Barnes & Nobles.

“Each of these titles sold out during their initial release, but now we are nearly doubling the size of the book and giving fans and collectors more of what they want,” zegt uitgever Darren G. Davis in een verklaring.

De Fame plaatjes roman serie verscheen eerder dit jaar als een spin-off van Bluewater Comics' Female Force en Political Power biografie strips. De serie verteld de verhalen van hoe artiesten van de steeg naar roem kwamen en hoe ze zijn omgegeaan met het publiek.

De Jackson editie zal deze maand verschijnen, gevolgd door Gomez en de Back Eyed Peas in september, Lautner in november en Spears in december.

Sources: mjj.jouwweb.nl, jsonline.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.