Home » Nieuws » Meer slecht nieuws voor het tribute concert

Meer slecht nieuws voor het tribute concert

Het geplande tribute concert, Michael Forever, dat wordt ondersteund door Michael's moeder Katherine Jackson en vier van zijn broers en zussen, was in de war met familie ruzies en schijnbare mislukking van het promoten van de show.

Tickets voor het concert, gepland in Cardiff in Wales, in oktober, waren bedoeld om donderdag verkocht te worden, maar de fans wisten nog steeds niet waar en hoe ze de tickets moesten kopen.

Op een persconferentie op 25 juli, beloofde Chris Hunt, het hoofd van het Engelse bedrijf dat de show gaat promoten, dat het concert 's werelds meest meest geweldige muziek artiesten zou hebben en het rooster van de artiesten die meedoen moest worden geopenbaard in de komende 10 dagen na de persconferentie. Maar dat is niet gebeurd.

"Everybody's in the midst of signing contracts so nothing can be announced until that happens," zei Juliette Harris, woordvoerdster van Global Live Events, op dinsdag op CNN. Zij stelde dat de aankondiging de volgende dag zou komen. Maar op donderdag, waren er nog steeds geen artiesten aangekondigd.

De problemen voor het tribute concert begonnen eigenlijk al vrijwel direct na de aankondiging vorige week. Jackson's zus LaToya, zijn broers Marlon, Tito en Jackie en zijn moeder waren allemaal op de persconferentie.

LaToya zei dat het "something that's spectacular" was, terwijl de moeder van Michael Jackson het een show voor een koning noemde.

"If my son were here today, he would feel the same way," zei Katherine Jackson.

Maar een uur later brachten de broers Jermaine en Randy, de enige twee die niet bij de persconferentie waren, een verklaring uit waarin bleek dat er grote verdeeldheid was in de familie over het tribute concert.

"We want to make clear that this does not reflect the position of the entire family," zeiden de twee broers in de verklaring.

"While we wholeheartedly support the spirit of a tribute that honors our brother, we find it impossible to support an event that is due to take place during the criminal trial surrounding Michael's death."

Glabal Liev CEO, Chris Hunt, had een hint gegeven dat de show een reünie zou kunnen zijn tussen de broers, maar Jarmaine Jackson's en Randy Jackson's verklaring had duidelijk gemaakt dat dit niet zou gebeuren.

Michael Jackson fans posten op de Facebook pagina van het concert geïrriteerde berichten, waarmee de ticket verkoop vraagtekens kreeg.

De fans moeten bieden op een kans om een ticket te kunnen kopen. Hoe hoger hun gift aan een goed doel is, hoe meer kans ze hebben dat ze een ticket kunnen krijgen.

Een fan zei op donderdag, "The ticket system is so bad!! The higher you bid the better seats you get?? Not every Michael fan is rich!!!"

Na een aantal dagen van soortgelijke negative berichten was de link van de Facebook pagina van het concert verwijdert.

In aanvulling op al deze problemen zei The Michael Jackson Estate dat ze nooit waren gecontacteerd om toestemming om Michael's naam te gebruiken voor een tribute concert.

"The estate has not been contacted and is not involved with Global Live Events in the UK tribute concert announced today," zei woordvoerder Jim Bates aan CNN.

Sources: mjj.jouwweb.nl, CNN.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.