Mj-jackson.nl
Home » Nieuws » Michael Jackson was volgens zijn ex-vrouw 'niet te redden.'

Michael Jackson was volgens zijn ex-vrouw 'niet te redden.'

Michael Jackson was volgens zijn ex-vrouw 'niet te redden.'

Lisa Marie Presley weet zeker dat het leven van Michael Jackson niet meer gered had kunnen worden. Ze vindt wel dat ze iets beter haar best had kunnen doen. Dat zei ze in The Oprah Winfrey Show. Het is haar eerste interview over Michael Jackson.

"Ik weet dat het naïef is om dat te denken, maar ik had dat echt gewild", vetelt ze. "Had ik maar gezegd: hoe gaat het met je? Of: kan ik iets voor je doen? Ik heb er echt spijt van dat ik dat niet heb gedaan."

"Als hij je niet in de buurt wilde hebben, als je hem wilde confronteren met iets waar hij niet geconfronteerd mee wilde worden, liet hij je wegsturen. Inclusief zijn familie", vertelt Lisa. "Dat was een soort trein in een bepaalde richting, die niet meer gestopt kon worden."

Michael en Lisa trouwden samne in 1994, maar na anderhalf jaar waren ze alweer gescheiden. Ze kan zich het laatste gesprek met Michael nog herrineren. "Hij vroeg of ik van hem hield", vertelt ze. "Ik zei dat ik emotieloos was. Dat woord vond hij verschrikkelijk. Hij moest huilen."

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb