Home » Nieuws » BV's en Michael Jackson-fans maken samen een kunstwerk

BV's en Michael Jackson-fans maken samen een kunstwerk

Bekende Vlamingen en Aalstenaars hebben in het danscentrum Move meegewerkt aan het project The Michael Jackson Tribute Portrait.

Het project werd enkele maanden nadat Michael Jackson overleed opgestart. David Ilan, een Israëlisch kunstenaar, maakt een protret van Michael door intotaal 1 miljoen stipjes naast elkaar te zetten, elk stipje stelt een fan voor.

De hele familie van Michael Jackson lieten een stip zetten, zo ook Diana Ross, Gladys Night en Larry King. Zij krijgen de zo genaamde celebrity-dots, de punten in het hart van Michael Jackson. Enkele andere Vlamingen kregen ook een punt in het hart, maar dan aan de buitenkant. Hieronder zanger Jean-Bosco Safari, de imitator Christophe, die de show My Name Is Michael won, en Patrick De Coninck uit Aalst.

De Coninck, ook de oprichter van het Dance Move Center, is heel erg blij dat het project daat plaatsvindt. "Dit is het grootste project dat ooit opgericht is als hulde aan Michael Jackson. Dat wij het als enige in België mogen ontvangen, is een hele eer."

Er zijn ondertussen al 270.000 punten gezet. "Ik zet enkel een punt als een fan zich aanmeldt. Als alles goed gaat, is het project binnen een jaar afgerond."

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.