Home » Nieuws » Jackson-producer zegt dat 'Breaking News' wel door Michael is gezongen

Jackson-producer zegt dat 'Breaking News' wel door Michael is gezongen

Producer Teddy Riley weet zeker dat de stem die in het lied 'Breaking News' is te horen van Michael Jackson is, dat zegt ook de manager van Michael, Frank Dileo.

De kinderen van Michael en de rest van de familie zeiden eerder dat het niet Michael is die het nummer zingt.

Riley, die jaren lang de producer is geweest van Michael Jackson, hoorde direct dat het Michael zelf was die het nummer zong. "Mijn hart bloedde toen ik Michael weer hoorde zingen", zegt hij. "De zang klonk erg gepolijst en zuiver. Ik twijfel er niet aan dat dit Michaels stem is."

"Ik ken de stem van mijn oom en er is iets goed mis als familieleden zeggen dat het hem niet is" dat zegt Tarryl Jackson op Twitter. De zanger zegt sterke argumenten te hebben waar de producers niet tegen op kunnen. "Als Michael Jackson klinken is iets anders dan Michael Jackson zijn." Epic Recorda zegt dat Michael het nummer heeft gezongen en ook mede-geproduceerd.

Ook Jackie Jackson, de broer van Michael Jackson zegt dat het nummer nep is en heeft geprobeerd een paar nummers van het album af ter halen. "Helaas werden onze zorgen niet serieus genomen." Riley zegt dat hij steun had van de familie om het album te maken. "Met de middelen die ik had heb ik gedaan wat Michael van me zou verwachten."

Frank Dileo zegt dat hij Michael heeft gesproken toen hij bezig was met de opnames en dat de zanger tevreden was met het voorlopige resultaat. Het album Michael verschijnt op 14 december.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb