Home » Nieuws » Katherine Jackson tekende lucratief contract

Katherine Jackson tekende lucratief contract

Katherine Jackson heeft eerder in dit jaar een contract getekend bij het Amerikaanse bedreijf Vintage Pop Media.

Katherine zou dat hebben gedaan, omdat ze de inkomsten ui de Michael Jackson Estate, het fonds met de nalatenschap van Michael, te laag vindt.

De website TMZ heeft een pdf van het contract: http://www.tmz.com/2010/11/11/katherine-jacksons-secret-contract-michael-jackson-estate-book-biography-vintage-pop-media-howard-mann/. In het contract hebben Katherine samen met Vintage Pop Media, die ook duizenden spullen van Michael Jackson in bezit heeft, ondermeer hebben afgesproken dat ze een documantaire over Michael gaan maken.

Het boek Never Can Say Goodbye, dat laatst uitkwam, zat ook in de overeenkomst. Katherine krijgt, volgens de deal, 25 procent van de netto opbrengsten, met elke maand een minimum van tienduizend dollar.

Wat erg bijzonder is aan het contract is dat er geen einddatum in is afgesproken. Eigenlijk krijgt Katherine Jackson nu dus de rest van haar leven elke maand tienduizend dollar plus de opbrengsten, bovenop de 26 duizend dollar die ze al per maand krijgt van de Michael Jackson Estate.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.