Home » Nieuws » Nieuw album van Michael Jackson

Nieuw album van Michael Jackson

Het lang verwachtte album van Michael Jackson: Michael

Wordt uitgebracht op 13 december 2010

Het album waar al een tijdje over wordt gespeculeerd gaat 'Michael' heten en zal op 13 december 2010 uitgebracht worden in samenwerking met Estate of Michael Jackson. Maandag 8 november zal er een exclusive teaser worden uitgebracht van een volledig nummer van het album 'Michael': Breaking News. Het nummer zal een week als tream op internet staan. Michael was altijd bezig met nieuwe nummers maken en had ook altijd plannen voor nieuwe albums. Zonder dat zijn fans het wisten nam hij toch nieuwe nummers op in studio's van New Yersey tot Las Vegas. In het nieuwe album wat 13 december wordt uitgebracht zullen nummers staan die in deze periode zijn gemaakt. De fans krijgen een prachtige kijk in hoe Michael Jackson te werk ging en horen dus ook de laatste en nieuwste nummers die Michael heeft gemaakt. Zo is het nummer 'Breaking News' een nummer die nog nooit eerder is uitgebracht. Het nummer is in 2007 opgenomen in New Yersey en is nu afgemaakt.

Het artwork van het album 'Michael' is ontworpen door kunstenaar Kadir Nelson in 2009. Op het album staan verschillende momenten uit Michaels leven.

Blijf kijken op http://mjj.jouwweb.nl/, want ik zal jullie op de hoogde proberen te houden van de laatste nieuwsitems rond Michael Jackson en rond dit album.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb